Yhteistyökorun tarina

3.2.2023 Ensimmäinen yhteistyökoru.

Elämässä tarvitaan lempeyttä ja kauniita asioita tuomaan iloa ja hyvää fiilistä. Me tarvitsemme myöskin toinen toistamme, erityisesti tällaisina aikoina jolloin turvattomuus ja levottomuudet kuplivat pinnan alla. Aina emme myöskään näe mitä kaikkea toinen ihminen kokee sisällään. Siksi olikin aivan ihanaa, kun Hyvinpitelystä otettiin yhteyttä, ja ehdotettiin haluaisinko antaa korujani arvontaan. Olen niin iloinen, sillä se yhteydenotto merkitsi niin paljon, ja tiesin olevani oikealla polulla korujeni kanssa.  Siitä se ajatus sitten lähti. 

Minusta on aivan upeaa, miten monta ihanaa sydämellistä ihmistä osallistui tämän asian tiimoilta kukin omalla työpanoksellaan. Ensin tämä kaunis korurasia suunniteltiin ja puhelintapaamisia pidettiin asioiden tiimoilta. Korurasiaan lisättiin meidän molempien logot kultaisella. Logon sommitteli taidolla alan ammattilainen joka sai heti ideasta kiinni. Rasian väriksi valittiin Ystävänpäivää kuvastava vaaleanpunainen väri ja kultainen tekstin väri. Tämän jälkeen korurasiat tilattiin. Sitten sain vapaat kädet ideoida kuvan koruun tekstin, joka kuvastaa mielestäni meitä molempia Hyvinpitelyä että minun Diagnoosikorun toimintaa: Tärkeyttä olla tukena ja hyvinpidelty. Sillä välin super kauniita luontokuvia kuvaava taitava valokuvaaja-ystäväni (Instagram:@tiina_maria) otti nämä aivan sanattoman kauniit tuotekuvat jotta saadaan tunnelma ja etenkin herkkyys vangittua tuotteeseen ja kuviin.

Tämä on osoitus yhteistyön voimasta, ja verkostoitumisen voimasta. Yhdessä olemme niin paljon vahvempia! Toivon että tämä spesiaalierä näitä koruja löytää tiensä juuri Sinun ranteeseesi ja muistoksi tästä upeasta hetkestä. 

Löydät tämän tuotteen Diagnoosikorun verkkokaupasta hintaan 21,90€ + postitusmaksu suomeen. Tuotteita on saatavilla vain rajoitettu määrä, joten tilaa heti omasi ♡

Vieraile myös meidän somessa instassa ja ota seurantaan @hyvinpitely sekä @diagnoosikoru. 

Lue lisää Hyvinpitelystä www.hyvinpitely.fi linkki avautuu uuteen ikkunaan.