Käytännöt & Tietosuoja lyhyesti.

Kaupan peruuttaminen

Tilauksen voi peruuttaa siihen asti, kunnes olemme käsitelleet tilauksen ja antaneet sen toimitustavan mukaisen yrityksen kuljetettavaksi. Kaiverrettujen tuotteiden, tai tilauksesta valmistettavien tuotteiden osalta peruutus ei yleensä ole mahdollista vaan tilaus on sitova. Sitova tilaus on kuitenkin mahdollista peruuttaa siihen asti, kunnes tuote kaiverretaan. Tällaisissa tapauksissa voit olla yhteydessä mahdollisimman pian puhelimitse soittamalla +358 45 107 28 78.

Reklamaatiot

Tuotteissa havaitut virheet tai puutteet tulee ilmoittaa välittömästi, tai viimeistään 7-vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Reklamaatiot tulee tehdä sähköpostilla asiakaspalvelu@diagnoosikoru.com tai puhelimitse +358 45 107 28 78. Jos paketti on vioittunut Postissa tai Matkahuollossa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin tai Matkahuoltoon.

Palautusoikeus

Tuote on tehty tilaajalle tilaustyönä ja kaiverruksen takia henkilökohtaiseksi, joten tuotteella ei ole palautusoikeutta.

Palautuneet lähetykset

Mikäli lähetys palautuu noutamatta jätettynä lähettäjälle, veloitamme tilaajalta tuotteesta 15,00e maksun joka koostuu tuotteen käsittely ja pakkauskuluista.

Ylivoimainen este ( Force majeure )

Diagnoosikoru ei vastaa ylivoimaisen esteen (Force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.