Intuitiivinen ⚭ koru

Mikä on Intuitiivinen ⚭ koru™?

Herkkyys ja aistini ovat minulle voimavara, josta ammennan. Niistä on minulle paljon hyötyä, tehdessäni esimerkiksi päätöksiä elämässäni.

Esimerkiksi Tarot kortteihin perustuvat voimalausekorut on mahdollista tehdä. Kuvassa on minua itseäni voimaannuttavat tekstit ja molemmat kuvaavat juuri minun arkkityyppejäni.
Esimerkiksi Tarot kortteihin perustuvat voimalausekorut on mahdollista tehdä. Kuvassa on minua itseäni voimaannuttavat tekstit ja molemmat kuvaavat juuri minun arkkityyppejäni.

Etkö ole varma, millaisen tekstin haluaisit koruusi? Kaipaatko elämääsi jotakin tiettyä lisää? Anna minun auttaa Sinua. 

Intuitiivinen ⚭ koru™  jonka valmistan sinulle perustuen luottamukselliseen keskusteluumme. Kerro minulle esimerkiksi elämästäsi, ja kokemuksistasi. Minulle nousee usein mieleeni sanoja ja värejä sekä tuntemuksia keskustelumme aikana, johon pohjautuen luon sinulle henkilökohtaisen voimalauseesi, tai sanan / sanat koruusi. 

Voin myös niin halutessasi nostaa sinulle Voimaeläin oraakkelikortteja tai Tarot kortteja keskustelumme aikana. Saat lopuksi kirjallisen yhteenvedon tunteista ja ajatuksistani mitä minulle keskustelumme aikana heräsi kauniin kirjeen muodossa,  ja lisäksi luonnoksen suunnittelustani PDF tiedostona omaan sähköpostiisi. Keskustelun jälkeen valmistan korusi, jonka saat postitse tai noutamalla.

Huomioithan, että turvallisuussyistä sähköpostitse en lähetä mitään henkilötietojasi, kuten nimeäsi tai osoitettasi, tai muita henkilötietojasi sisältäviä tulkintakirjoituksia.

Hinta Intuitiiviselle tulkinnalle ja korullesi

⚭ intuitiivinen koru™

Hinta sisältää Sinulle valmistamani rannekorun, jossa on kaiverrettuna henkilökohtainen voimalauseesi tai sana/sanat. Sekä PDF tiedostona yhteenvedon keskustelun aikana nousseista asioista ja/tai kuvat nousseista korteista ja lisäksi A4 kokoisen erillisen luonnoksen suunnitelmastani, kauniin korurasian ja postituksen kotimaassa. Kyseessä on puhelimitse käytävä keskustelu, jonka kesto on noin 1h-1h.30min. Palvelu laskutetaan ennakkoon sähköpostiisi lähetettävällä laskulla, joka tulee olla maksettuna ennen keskusteluamme. 

 48€

Online-varaus

Varaa aika Intuitiiviseen korusuunnitteluun tästä. Varaus ja soittoaikasi vahvistetaan erillisellä viestillä.